- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #29922 üzenetére
Sajnálattal olvasom én is. A FreeBSD nekem tartalék terv. Ami most még visszatart tőle, hogy a drivertámogatottsága erősen le van maradva a Linuxhoz képest (NetBSD még szimpatikusabb a még kisebb hardverigénye miatt, de az meg még rosszabbul át driverek terén), főleg GPU-knál meg Wi-Fi-nél problémásak a driverek, de amúgy mindenben le van maradva, ami driver, meg van pár szoftver, ami nem érhető el rá, pl. Wine, Steam. Na, meg mindenki kedvence, a systemd, pulseaudio sem érhető el rá., de ez pozitívum
Meg amiatt sem BSD-zek még, mert még a Linuxban sem fejlődtem ki magam, nem használtam még ki minden benne rejlő potenciált. Úgy meg nem akarom elhamarkodottan dobni. De ha nagyon elbloatosodik a Linux, akkor elkerülhetetlen lesz a BSD-re váltás, a Win, MacOS nálam nem játszik.
A Debian éltetésével nem értek egyet. Bármelyik nagyobb, mainstream disztró felhúzható 10 perc alatt grafikus felülettel. Én az Archot 15 perc alatt felhúzom neked, ha nincsenek nagy extra igények, és valami sztenderdebb DE-vel telepítem, ami függőségnek beránt, megold minden szükséges dolgot.
-
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #29922 üzenetére
Tudtam én, hogy bepróbálod.
"beledugtam a debian telepítő pendrájvomat és 10 perc alatt lett."
Ugyan így voltam én a debiannal anno. Na most van egy olyan projekt, hogy itt kipróbálom, akkor honnan töltsem, meg mit, és hogy telepítek csomagot és hol a tároló és hol a centos 7 install lemezem..."maradunk az "öreg vagyok én már bohócnak" szindrómánál"
"de szerintem a világ nem erre halad."
Jah hát nem erre. Viszont amerre, az neked ugyan úgy nem teccik mint ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest