- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #29922 üzenetére
Sajnálattal olvasom én is. A FreeBSD nekem tartalék terv. Ami most még visszatart tőle, hogy a drivertámogatottsága erősen le van maradva a Linuxhoz képest (NetBSD még szimpatikusabb a még kisebb hardverigénye miatt, de az meg még rosszabbul át driverek terén), főleg GPU-knál meg Wi-Fi-nél problémásak a driverek, de amúgy mindenben le van maradva, ami driver, meg van pár szoftver, ami nem érhető el rá, pl. Wine, Steam. Na, meg mindenki kedvence, a systemd, pulseaudio sem érhető el rá., de ez pozitívum
Meg amiatt sem BSD-zek még, mert még a Linuxban sem fejlődtem ki magam, nem használtam még ki minden benne rejlő potenciált. Úgy meg nem akarom elhamarkodottan dobni. De ha nagyon elbloatosodik a Linux, akkor elkerülhetetlen lesz a BSD-re váltás, a Win, MacOS nálam nem játszik.
A Debian éltetésével nem értek egyet. Bármelyik nagyobb, mainstream disztró felhúzható 10 perc alatt grafikus felülettel. Én az Archot 15 perc alatt felhúzom neked, ha nincsenek nagy extra igények, és valami sztenderdebb DE-vel telepítem, ami függőségnek beránt, megold minden szükséges dolgot.
-
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #29922 üzenetére
Tudtam én, hogy bepróbálod.
"beledugtam a debian telepítő pendrájvomat és 10 perc alatt lett."
Ugyan így voltam én a debiannal anno. Na most van egy olyan projekt, hogy itt kipróbálom, akkor honnan töltsem, meg mit, és hogy telepítek csomagot és hol a tároló és hol a centos 7 install lemezem..."maradunk az "öreg vagyok én már bohócnak" szindrómánál"
"de szerintem a világ nem erre halad."
Jah hát nem erre. Viszont amerre, az neked ugyan úgy nem teccik mint ez. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest