- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
/etc/systemd/system.conf fájlban ezt az értéket kikommenteled, és a megfelelő értékre állítod: DefaultTimeoutStopSec=90s
Abban egyetértek, hogy kéne lennie erre egy hotkey-nek, amivel azonnal kilőhető lenne, de nincs. P5steringet nem zavarja, ő kész 5 perceket is várni. Én pont az ilyen baromságok miatt állok majd át systemd-mentes disztróra.
Az még hagyján, hogy várni kell, de még azt se írja ki normálisan, hogy mire. A stop job is running. De melyik folyamaté? F4×ság a köbön, akárhogy nézzük
-
samujózsi
senior tag
Ha rákeresel a "stop job is running timeout" kifejezésre, az első pár találatban ott egy válasz azt hiszem, a stackexchange-ről. A default átállításhoz a systemd-t kell újrafordítani, ez manapság ugye nem sűrűn jelent valós megoldást, egyébként meg az adott service konfig fájljában kell elhelyezni egy TimeoutSec= paramétert, de úgy emlékszem, ez valamiért vagy nem működik egyes service-ek esetében vagy valami egyéb gondot okozott, mert én végül feladtam és inkább kivárom azt a pár percet, míg leáll a gép/vagy kinyomom a szemit a power gombnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest