Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írom a kérdésemet, de részben kapcsolódik a Linuxhoz.
Szóval van egy Asus noti, aminek a biosát jelszóval levédtem. Azóta nem tudok belépni. Nem felejtettem el a jelszót, csak egyszerűen nem fogadja el. Valószínűleg a jelszóban található kötőjel és számok miatt. A noti garanciális, de erre nem terjed ki.
Felhívtam az Asus Magyarországot, hogy ilyenkor mi van.
Azt mondta az úriember, hogy Linux vagy FreeBSD alatt ki lehet olvasni, hogy mióta "számol" a Bios órája, és e szám alapján tudnak generálni master password -ot.
Abban kérném a segítségeteket, hogy mondjátok meg milyen úton módon, tudnám ezt a számot kideríteni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő