Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
02:0e.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetXtreme BCM5788 Gigabit Ethernet (rev 03)
08:00.0 Network controller: Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection (rev 02)ez a 2 hálózati cucc van a gépben (meg az usb-s mobilnet, hso0 néven).
hoztam be crosslink kábelt, úgyhogy most már normál lanon keresztül is megpróbálhatom összehozni ezt a cuccot. el fogok akadni benne sokszor
úgyhogy a google mellett a ti segítségetekre is erősen számítani fogok, ismét ismeretlen területre tévedtem (gondolom némi iptables varázslat is fog hozzá kelleni, ahhoz meg absz nem értek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link WR1043ND router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgyhogy a google mellett a ti segítségetekre is erősen számítani fogok, ismét ismeretlen területre tévedtem (gondolom némi iptables varázslat is fog hozzá kelleni, ahhoz meg absz nem értek...)