Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Acces Point.... tudnom kellett volna, hogy erre gondolsz
De hát az eszem a melóhelyen maradt
. Az egy kicsit drága. Nekem egy pci kari elég lenne. Van otthon egy kis wireless router, és a második asztali gépen linuxot szeretnék tanulni, erre kell. Most xp fut rajta (a feleségem szakdolit írt eddig vele), és van egy usb-s wireless eszközöm, de ennek nincs linuxos támogatása. Ezért kellene valami olcsó alternatíva....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Civilization V
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest