Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A következő problémához kellene gyakorlati tapasztalat: különböző dokumentumokat kellene nyomtatnom, amiket én állítok elő latex-ben. Az, amit én még sosem csináltam az, hogy két tálca van a nyomtatóban (kyocera fs 400dn), és egyes dokumentumoknak az egyik tálcában levő a4-es lapon, másoknak meg a másik tálcában levő a5-ös lapon kellene kiesniük.
Hogy kell szépen, lehetőleg nyomtató függetlenül megcsinálni, hogy a doksik megtalálják a saját tálcájukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Iqos cigaretta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest