Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Zozo
tag
Sziasztok,
nem találtam sajnos ennél jobb helyet kérdéseim feltevésének.
Gondolom másoknak egyértelmű lesz amit szeretnék, de mivel sosem használtam Linux/UNIX-ot korábban, ezért nekem nem világos néhány dolog.Tehát összeraktam egy letöltőgépet FreeNAS-al, működik is minden szépen. Szeretném monitorozni, hogy mi is történik letöltés közben, ezért szeretném hozzáilleszteni egy már korábban épített ks0108 LCD modulomat a rendszerhez.
Találtam egy nagyon jó kis leírást hozzá itt, de mivel ez HD44780 kijelzővel működik, ezért nekiálltam körülnézni hogyan oldhatnám meg.
Megtaláltam, hogy a kijelzőmhöz található driver a GLCDProcDriver-ben található. Az oldalró le is tölthető a glcdprocdriver-0.0.5.tar.bz2 nevű fájl. A telepítési leírásban azt írja, hogy le kell fordítani, majd installálni.
Na itt ragadtam meg.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni hogy lépésről lépésre mit kellene csinálnom, hogy az adott driver működjön. A FreeNAS gép SSH-val kommunikál a Windowsos gépemmel. Putty-ot tudok használni.Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest