Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
be van állítva, hogy ennek a MAC addressnek mindig a 192.168.0.100-as IP-t adja a router. a külső IP-m meg annyira fix, hogy még az előfizetési szerződésben is benne van
DNS szintén fix, TVNetworkét már fejből tudom: 80.95.64.6 és 80.95.64.7ping prohardver.hu-t próbáltam korábban, de miután fél perc múlva sem történt semmi, megszakítottam
IP-re viszont rá tudok pingelni, úgyhogy biztos valami DNS dolog van
és biztosan a router, mert amikor eldobja a netet DHCP-s gépnél, ott sem szakad meg,egyszerűen csak nem töltenek be az oldalak a Firefoxban, nem tudom lekérni a mailjeimet, kidob az MSN#8541 ivivan: Win alól se túl jó a DNS része a routernek, időnként megszakad vele a net, de ott megoldottam, hogy beállítottam kézzel a DNS-eket, de itt ez nem használ
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest