Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
be van állítva, hogy ennek a MAC addressnek mindig a 192.168.0.100-as IP-t adja a router. a külső IP-m meg annyira fix, hogy még az előfizetési szerződésben is benne van
DNS szintén fix, TVNetworkét már fejből tudom: 80.95.64.6 és 80.95.64.7ping prohardver.hu-t próbáltam korábban, de miután fél perc múlva sem történt semmi, megszakítottam
IP-re viszont rá tudok pingelni, úgyhogy biztos valami DNS dolog van
és biztosan a router, mert amikor eldobja a netet DHCP-s gépnél, ott sem szakad meg,egyszerűen csak nem töltenek be az oldalak a Firefoxban, nem tudom lekérni a mailjeimet, kidob az MSN#8541 ivivan: Win alól se túl jó a DNS része a routernek, időnként megszakad vele a net, de ott megoldottam, hogy beállítottam kézzel a DNS-eket, de itt ez nem használ
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi