- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
bambano #8432 üzenetére
és alapból ~4000-rel több progi elérhető benne, meg aztán ha segítség kell hozzá most már a csapból is ubuntu folyik úgyhogy szinte biztos hogy talál megoldást a hasfájására. Ne érts félre nem azt mondom hogy rosszabb a Debian csak nekem mint kezdőnek egyszerűen jobban bejött az Ubuntu. Viszont olyan is volt hogy laptopra feltettem az Ubuntu-t, már nem is tudom talán 7.10-et vagy a 8.04-et és kínszenvedés volt beállítani a Wifi-t. Aztán feltettem a Debian-t és pöccröffre ment a hálózat. Ja és még annyit hogy nem olyan régen jöttünk rá és beszéltük meg az Ubuntu-s topicban hogy már eltávolítható pl. a gnome-games és az ekiga míg a Debian-ban még húzná magával a gnome-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest