Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Szerintem nagyon ne beszéljünk tovább erről a témáról.
Olvasgattam a srác weblapját, és elég beteg dolgokat ír (rohanjuk le európát, küldjük vissza a rohadt túristákat a kis, sz@r országaikba, stb.), neki alapvetően mindennel baja van. Tipikusan ''csak az jó ami amerikai, és ami jó az biztosan amerikai'' személetet vall.
Egy ilyen tapló nem érdemli meg, hogy szót, akarom mondani biteket fecséreljünk rá.
Egyszerre nevetséges és idegesítő, de szerintem ne hergeljük magunkat ezen tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hálózati / IP kamera
- XMLTV EPG letöltő progi
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest