Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Az első fejezetet én költöttem, ezzel is próbálva oldani a leírás "szakmai" jellegét.

A doksit már lassan egy éve nem fejeztem be (valahogy nem tudom összeszedni hozzá az erőt...
), ha valakinek van hozzá kedve, szívesen megosztom írásra (sajna sh4d0w sem ér rá a FC fordítás mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Call of Duty: Warzone
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ha valakinek van hozzá kedve, szívesen megosztom írásra (sajna sh4d0w sem ér rá a FC fordítás mellett).