- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
PROBLÉMA! Sziasztok! Lenne egy - számomra - igen nagy problémám, ezzel kapcsolatban kérdezlek benneteket, kérek segítséget. A kérdésemet/kérésemet két részre bontanám:
Hallottam egy ismerősömtől, hogy a Linux Ubuntu változata már teljesen felhasználóbarát, mindenféle dzsudzsu nélkül lehet programokat telepíteni, sok eszközzel települ, gyors, teljesen szuper.
Na most én a Linuxhoz egyáltalán nem értek, és amúgy se vagyok pro... Szóval windowsban létrehoztam a Paragon eszközével egy partíciót a MÁSODIK vincseszteremen második felén(!), direkt linuxosat. Tehát azon az eszközön két partíció volt.
- Aztán elkezdtem a telepítést, na most eljutott addig a részig, hogy hova tegye az oprendszert. Az első megoldás valami automata volt, de úgy értelmeztem, hogy az nem jó, mert a c:-vel akart valamit, az első vinyóval...
- A második lehetőséget választottam.
- Ezután már nem írt semmi durvulens dolgot, hogy itt most legyilkolja a teljes vinyót, óvakodjak, format, vagy valami, olyan hogy formázás, törlés a folyamatban azthiszem nem is volt.
- Ezután el is indult az Ubuntu, nagyon szép, gondolom nagyon jó is, de mivel egyáltalán nem értek hozzá, hagytam, majd később szöszölök vele, kíváncsi voltam, hogy van e boot menü, indul-e az xp.
- Elindult, minden okés, EDDIG. Ugyanis egyáltalán(!) nem látom a primary slave winchestert.Ez volna a kisebb gond, de nemhogy a Win, de a Paragon se látja egyáltalán a másik partíciót azon az egységen (az egész sárga linuxos partíció, és az EXTENDED pedig lapozófájl). Ami megrémít...
Mivel nekem azon a meghajtón fontos adataim voltak, igen nagy gondban vagyok!
A KÉRDÉSEM az volna, hogy hogyan tudok hozzáférni a régi adataimhoz? Van erre valami 4 dummies megoldás?Itt pedig érkezik a második fele a kérdésemnek - amely a pesszimistábbik énem csúnya feltételezésén alapul. A fentiekre a 2.0 linux userek (én még 0.1b se vagyok
) ugyanis LEHET röhögve rávágják, hogy megszívtad te noob/geek/gyík/msfan, mert mégis volt formázás elrontottam, hibáztam, ennyi. MENTHETETLEN.
Azt szeretném megtudni, hogy mi a teendő? Szóval minden megoldás érdekel, egészen konkrétan itt valami unformat, lemezvisszaállító, adatkinyerő megoldásra gondolok, tényleg minden számításba jöhet... oké, Kürt kft nem (de a progik amiket használnak...), NAGYON fontos lenne! Ha valaki lépésről lépésre leírná... megköszönném, de ezkevés, szóval istenként tisztelném, mint gurut, "életmentőt", hálám a sírig kerget, meg azon is túl... Szükségem van azokra az adatokra, pótolhatatlanok. (Azért nem nézegetem a google-t mert gondolom windowsból ezt nem lehet megoldani, a Linuxon pedig tényleg alapoktól kellene tudnom, mi merre..)
Megtisztelő, építő jellegű válaszotokat előre is nagyon köszönöm, írhattok ide, vagy a trashbin20@gmail.com címre (azért ez, mert vannak akik/amik mailcímekre vadásznak) THX, tisztelettel,
RP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest