- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Anakin007 #7530 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, de én már régen hozzászoktam, hogy folyton hülyeséget jelez a rendszer nekem jelerősség terén.
Most pl. maxon áll, de általában csak kb. közepes szinten van, olykor pedig piros színű és abszolút minimum körüli (ez mondjuk ritkább).
Mindezt a routertől kb. 4 méterre.
Viszont ezek ellenére a sebességgel, ill. hálózattal sosincs gondom. (Eltekintve attól, hogy suliban lévő több router közül, ha be van állítva, olykor átmenne másikra, de a majdhogynem random jelerősségek miatt könnyen rossz lóra tesz...)Régebben tűnt fel egy helyen, ahol messze volt a wlan antennája, hogy amikor a bcm43xx-et próbáltam használni, használhatatlan volt a hálózat, csak úgy kapcsolódott, ha sokkal közelebb mentem. b43-mal viszont nem volt ilyen gondom, ment bárhonnan. [Boradcom BCM4318]
Sőt, olyan is előfordult, hogy olyan helyen is működött, ahol XP-vel nem sikerült kapcsolódni.
Szintén Mandriva+KDE.Az érdekesen hangzik, hogy ndiswrapperrel is gondja van nálad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest