- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
fstab-bal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Adott egy gép, amivel akadt egy kis gondom ma.
A probléma röviden: Korábban beírtam az fstab-ba egy újonnan létrehozott bejegyyzést.
Hibajelenség: a gép bootkor azt írta (fsck), hogy valami nincs rendben és ellenőrizzem a meghajtókat,valamint ctrl + D ill. root jelszó...
A gépen monitor nem volt (de rá lett téve), bill. pedig nem volt jó, mivel az alaplapnak rossz a ps/2 bill. érintkezése.Végül másik gépen futtattam fsck-t, ami mindent hibátlannak talált. Gépbe többször visszarakva ugyanezt a hibaüzenetet produkálta.
Végre megnéztem az fsck logot, amiből kiderült, hogy a hdb1-et hiányolta, amit ezt megelőzően (akaratomon kívül) sikerült lehúznom a gépről.
Tehát kérdésem: hogy hozzam létre az fstab bejegyzést, ha valamit automatikusan mountolni szeretnék induláskor, de nem mindenáron?
Ha jól sejtem, talán ezzel a pass számmal van összefüggésben a dolog, Options rész defaulton van. Rendszer Debian Lenny.
Nem szeretnék hülyeséget benne hagyni, ezért kíváncsi volnék, mit mondtok rá.
(...tudom, "ügyes vagyok")
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest