- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Már másodszor állok neki FinePrinthez hasonló eredménnyel nyomtatni Linux alól, de még mindig valami nem klapfol...
...vagyis psnup -2 befile kifile elvileg megcsinálja a .ps filet, amit nyomtatni tudnék.
Meg is tudom tekinteni, teljesen tökéletesnek látszik KGhostview-val (1.kép).
Ellenben, ha ezt kinyomtatom, esetleg ps2pdf-fel átalakítom, egyaránt elcsúszik a lap széle és lelógnak róla a feliratok (2. kép).Mi lehet ennek a megoldása?
Pedig nézegettem a psbook-ot is pl. (ehhez Win alá saját megoldást kellett készítenem FinePrinthez) és egész jó lenne az eredmény, ha nem akarná mindig más méretben nyomtatni az anyagot... próbáltam variálni a papírméretet, de alapvetően törekedtem mindenütt A4-et megadni.
Ennek ellenére a nyomtató (lézer) kiírta, hogy letter formátumot szeretne nyomtatni. Ezt különösen furcsának találom.
A kezdeti .ps filet úgy állítottam elő, hogy a fileba nyomtatást választottam... HP LaserJet III a nyomtató, itt is A4 volt megadva.
Mi lehet a gond?
Fórumon írt más is ugyanerről a jelenségről, de megoldást nem találtam... A psnup előtti filet minden további nélkül nyomtatni ill. pdf-fé tudom alakítani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest