Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_strange
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
nem egeszen ertem a megjegyzest, marmint hogy miert nekem cimzed
azt szerintem vilagossa tette minden hozzaszolo a kerdezo szamara, hogy ezt a szerkezetet ezzel az operacios rendszerrel alapvetoen nem arra szantak, hogy windowsos alkalmazasokat eroszakoljanak ra; valoszinuleg meg lehet oldani, de nem trivialis
nyilvan egyszerubben megoldhato, ha windowst telepit ra, de az meg penzbe kerul, viszont lehet, hogy megeri, megelozendo a kesobbi frusztraciokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Revolut
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt szerintem vilagossa tette minden hozzaszolo a kerdezo szamara, hogy ezt a szerkezetet ezzel az operacios rendszerrel alapvetoen nem arra szantak, hogy windowsos alkalmazasokat eroszakoljanak ra; valoszinuleg meg lehet oldani, de nem trivialis