- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Csak böngésztem, vmi gugli által kidobott oldalra akartam menni (de lehet, hogy fájl volt, gugli szokott eredményként nem csak html-t dobni). Semmi telepítés nem volt már jó ideje.
Síkötés szerelésével és beállításával kapcsolatban kerestem infókat, már angolul, mert magyarul nem találtam semmit. Ekkor jött ez. Közben asszony is bekapcsolta gépét, és 2 perc alatt megtalálta a keresett infót, magyarul!
Keresni tudni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Apple MacBook
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest