- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nem ért véget a kálváriám.
Legyalultam az MBR az MBRWork nevű progival(vagyis installált egy standard mbr kódot), így szépen bejött a windows, de csak az s miután visszaállítottam a particíót meg is maradt újraindítás után is.
Azonban ha egy cd-ről indított boot loaderrel behívtam a Linuxot(fel volt rakva a lilo a Linux particíó elejére is)szépen elindul, azonban a Windowsnál ismét előjön a hiba.
Ezekután onnan is uninstalláltam a Lilo-t, így megy jól az xp, de a linux nem tölhető be, csak ha létrehozok egy boot menüt mondjuk a super fdisk-el.
Azonban valamiről megfeledkeztem.Mikor futattam a lilo parancsot konfig után, az adding windows sor előtt ezt irta(elfelejtettem, nem hiszem el, már fél órája agyalok, de nem jut eszembe, mindegy, hátha ennyiből is tudni, hátha eszembe jut): WARNING: (itt van még két sző, nagybetűkkel, az egyik C-vel kezdődik, értitek?
)assumed after ''other=/dev/hda1''.
Lehet ez a probléma?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Trollok komolyan
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest