- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Tegnap este meghasalt a desktop gépem, amin játszani szoktam (kattan egyet aztán lefagy vagy újraindul, logokban semmi, csak restart, Win és Linux alatt is csinálja, úh. valszeg hw hiba).
Gondoltam, felteszem az EL-t a laptopra (ATI VGA), feltettem egy az ubuntuforums-on javasolt verziót is meg a honlapon fennlévőt is. Előbbi hibaüzenet nélkül, utóbbi az alábbi hibával crash-el:
el.x86.linux.bin: ../../src/xcb_io.c:350: _XReply: Assertion `!dpy->xcb->reply_data' failed.
Félbeszakítvagoogli, persze bug, de valaki javasolta, hogy admin-ként indítsam, erre a válasz:
./el.x86.linux.bin: 1: ELF��4@�84: not found
./el.x86.linux.bin: 2: Syntax error: word unexpected (expecting ")")A desktopomon Nvidia-val gond nélkül ment, tehát nem feltétlenül az Ubi 8.04 a hibás. Látott már valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest