- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
egy elég komoly problémába futottam a pár hete letöltött Ubuntu 8.04 LTS PC (Intel x86) desktop CD telepítése közben. Kb. 28-31%-nál cd olvasási hibát ír, és restart-ot javasol a telepítés során, a cd ellenőrzés, sőt a cd-ről való boot-olást választva is. Már két cd meghajtóval is kipróbáltam, mindkettő beolvas akármilyen más cd-t. A cd szintén nem hibás, mert az összes notebook-ba amibe eddig betettem rögtön beboot-ol, vagy végigfut a cd ellenőrzés, stb. Viszont akármelyik pc-be teszem be, 31%-on megáll, és uazt a hibaüzenentet adja. Eleinte a 32-64 bit (64-bit PC (AMD64) desktop CD) problémára gondoltam, de a notebookok is mind 64-esek voltak. Bármi ötlet?
Előre is köszönöm.
(azért teszem fel itt is a kérdést, mert az Ubuntu topikban nem kaptam választ már egy ideje választ, és elég sürgős lenne
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Lenovo Legion 5
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest