- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kdelibs4 vs. kdelibs4c2a... most épp ez szivat. fel akarom tenni xandrosra a kdebluetooth-ot, hátha azzal össze tudom lőni a telefonnal a gprs-modemet bt-n keresztül, mert a többi leírás alapján nem igazán jöttem rá a módjára, erre nem tudom. aszongya, hogy vagy az egyik, vagy a másik. csak az a baj, hogy túl sokminden függ az előzőtől, ha azt leszedem, akkor gyakorlatilag fé lrendszer ugrik róla... aminek nem örülnék.
valaki tudna adni egy normális rtfm-et egy wm6-os pda (eten x500) és egy xandros (eee) összekapcsolásáról? a notin megy a bluetooth, legalábbis azt írja ki. találtam egy 3egprs nevű jószágot, de azzal se igazán boldogultam. valszeg alap dolgokat nem tudok a bluetooth-tal kapcsolatban, legutóbb kb. 3 éve próbálkoztam, akkor 1x összejött, azóta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háború Izraelben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Filmgyűjtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest