Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok,
nézzétek el nekem, hogy Windows-zal is összefüggő kérdést teszek fel, de ebben szerintem csak Linuxot használok tudnak segíteni

Szeretném lementeni az NTFS partíciómat Linux segítségével.
A HDD 2 felé van partícionálva, egy 80Gb-os normál és egy 160 Gb-os extended partícióra A cél a fő partíció lementése a másikra.Amit már tudok, illetve amivel rendelkezem:
Máshol olvastam, hogy célszerű beszerezni egy System Rescue CD-t. Ez megtörtént, letöltöttem az ISO-t, kiírtam, be is bootol, működik. Ott van egy Partimage nevű progi, megtaláltam, elindítottam, működik. A problémám az, hogy nem ismerem a Linux paraméterezését. Ha egy partíciót másikra akarok másolni, akkor a Partimage-ban mit kell írnom a cél megadásához? Hogyan tudom megadni, hogy az egyik partíciót másolja a másikra? Ha előtte mountolni kellene az extended partíciót, azt hogyan kell?
Megköszönném, ha valaki segítene.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest