- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok,
nézzétek el nekem, hogy Windows-zal is összefüggő kérdést teszek fel, de ebben szerintem csak Linuxot használok tudnak segíteni
Szeretném lementeni az NTFS partíciómat Linux segítségével.
A HDD 2 felé van partícionálva, egy 80Gb-os normál és egy 160 Gb-os extended partícióra A cél a fő partíció lementése a másikra.Amit már tudok, illetve amivel rendelkezem:
Máshol olvastam, hogy célszerű beszerezni egy System Rescue CD-t. Ez megtörtént, letöltöttem az ISO-t, kiírtam, be is bootol, működik. Ott van egy Partimage nevű progi, megtaláltam, elindítottam, működik. A problémám az, hogy nem ismerem a Linux paraméterezését. Ha egy partíciót másikra akarok másolni, akkor a Partimage-ban mit kell írnom a cél megadásához? Hogyan tudom megadni, hogy az egyik partíciót másolja a másikra? Ha előtte mountolni kellene az extended partíciót, azt hogyan kell?Megköszönném, ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest