- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
sghc_toma #4424 üzenetére
köszi, ezt nem tudtam eddig csak sejtettem..
aktuális kérdések:
1. viszont párhuzamosan használok debiant meg ubuntu-t is ugyan azon a gépen, szeretem követni mindkettőt hogy fejlesztik..
az s2disk esetén nem tudom mennyire szerencsés mikor az egyik rendszerből azzal lépek ki, de a következő bootkor meg másikat élesztek.. ebből lehet kavarás? mindkettő egy swap partíciót használ
remélem érthetően adtam magam elő2. másik bajom hogy ugyan azon nevű user de más uid esetén a mail mappa tartalma ami egy másik, mindkét rendszer által használt ext3-as partíció,thunderbird-ben csak az egyik rendszer esetén törölhető levél, a másikon csak akkor ha minden esetben kiadom a chown meg a chmod parancsokat..
3. ubuntu alatt ha új kernelt rakok (debiannak most muszáj volt mert a 486-os kernellel nem látta a 2 giga ramot ,csak a 686 bibgmem-el) akkor a kézzel forgatott modulok is auto bekerülnek az új kernel alá, debianban nem.. module-assistant talán mindkettőn van pedig..
mi az ubuntu trükkje?ps: a noti ami a64-es turion, érdekes módon a gyári debian a64 kernellel nem bootol fel, elakad és áll..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Íme az új Android Auto!
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Opel topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest