Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Hi.
Felraktam az openSuse-t (10.3) de tovabbra sincs 3d-s gyorsitas mivel a 7900gt-met nem talaja az adatbazisban. Feltenni meg nem ajanlatos a leiras szerint az nvidia drivert (ami az oldalukon tallahato, marmint leiras) mert akkor re-install kell (leglabbis 10.2nel). Van vmi megoldas erre?
A Pinnacle pctv rave kartyanal meg sisterges van hang helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest