- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy OpenGL-es forrás file-t akarok lefordítani, amihez már letöltöttem egy csomó mindent amit a Synaptic-ban találtam. (A Glut-hoz tartozó dolgokat) Azonban fordításnál a következőt kapom:
/usr/bin/ld: cannot find -lXi
Már nézegettem oldalakat de még nem találtam meg azt hogy hogyan és honnan lehetne felrakni ezt a bizonyos lXi-t. (Ubuntu-t használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest