Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
bambano
üzenetére
az alap probléma felderítése az hogy mitől hal meg az rendszer, csak érdeklődő kérdés volt a kollégától hogy milyen író programot használok.. továbbá a jelenség magához a drivehoz köthető (még ez sem biztos) nem pedig a program használatához, indításához..az már csak okozat, azt hiszem
régebben használtam a gnomebakert is, még akkor is azt mondom hogy nerolinux a legjobb a műfajban nekem.. persze írtam már konzolból is lemezt..szóval átjártam már a műfaj alfa*omegáját
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest