- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Az Evolution levelezővel a következő problémám van, beállítottam az email fiókot, hálózatban vagyok tehát SMTP beállításánál megadtam az átjáronk címét működik is a levél küldés fogadás, a probléma az,hogy kilépek a levelezőből és a következő belébésnél nem működik csak úgy, ha a fájl menű alatt a munka a hálózatban opciót átkapcsolom kapcsolat nélküli üzemre ekkor újra működik. Mit lehet tenni, hogy amikor elindítom a levelezőt ne kelljen mindig ezt kézzel átkapcsolnom?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jogász topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest