- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Lehet, hogy amatör kérdés, de soha nem elég ismételni.
Következőt szeretném kérdezni, letöltök egy tar.gz2 tömörített csomagot, amelyet ki kellene csomagolni és a benne lévő állományokat egy program bizonyos könyvtárába kell bemásolni ( ~/stardict/dir ), ezt, hogy kell megoldani. Egyéb iránt a becsomagolt fájl egy szótár program angol-magyar és magyar-angol fájljai. Mindezt debianba és ubuntuba kellene végrehajtanom, de megmondom az őszintét ilyet még nem csináltam.
Olvastam a tar zxvf .....gz.2, dolgokat de még nem csináltam soha ezért kérném a segítségeteket, ha lehet.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest