- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
urandom0
üzenetére
Én akkor hagytam abba a Fedora használatát, amikor vettem egy nvme-s laptopot, és mivel eléggé új volt, Fedorát raktam rá, de pár hét után kiderült, hogy a Fedora frissítésekkel többet írom a lemezt, mint az egyéb használattal... Szerencsére a Debian is támogatott rajta mindent, így utána azon is azt használtam, mint mindenhol máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest