Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Tudom, hogy ez rajtad nem segít, de nálam a Fedora 41 Plasma is ezt csinálja (Firefox és Chrome is) , de szerencsére nem mindig. Úgy kb. 50 "beletekerésből" 1x. Már kétféle vasam volt (az i5-8400 + IGP gépet azért cseréltem Ryzen 5 4650G + IGP masinára, hátha a sokkal jobb integrált grafika elvileg jobb támogatottsággal megoldja a problémáimat, de sajnos nem...
Én már nem is keresem az okát, mert a keresgéléseim alapján ez ilyen.
Már elavult, vagy még nem kész technológiák vacak hardvertámogatással, ezt kínálja jelenleg a linux desktop, lehet választani ;-)
De sajnos még mindig ez a legjobb alternatíva (számomra) , úgyhogy egyszerűen nem rántom fel magam, amikor nem megy a videó, vagy csíkok vannak a képernyőn, vagy vastag villogó kerete van az ablakoknak, stb. (tuti nem hardveres hiba, mert a két totál különböző gépem is pontosan ugyanúgy, ugyanazokat a hülyeségeket produkálta)
A Plasma szerintem elmebeteg és alig használható alapértelmezett alkalmazásai (Mint MATE és Cinnamon után) szintén nem tudnak már felbosszantani ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest