Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Passz... Én már egyre kevésbé értem a számítógépes dolgokat, és az az igazság, hogy már nem is akarom megérteni - csak az zavar, hogy kicsúszik az irányítás a kezemből ;-)
Most éppen a Virtualbox szívat, ami eddig (Debian - Ubuntu - Mint) annyi volt, hogy feltelepítettem, és használtam, a Fedora alatt meg X lépésben feltelepítettem, és nem működik a régi virtuális gépem. De elfogyott a türelmem, egyelőre feladom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest