Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt

- 

LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Longeye
tag
Köszönöm a válaszod!
Ha a /home-ot külön teszem, mennyit hagyjak a root-nak (/)?
Szerveren a /home-nak 2GB-ot szoktam max adni és ott a /srv-hez, vagy az oda felcsatolt mappákhoz rendelek sokat.
A root-nak 20GB-ot szoktam adni, de az is bőven túlzás, mert a /tmp, /var/tmp, /var/log, /var/spool, var/cache is mennek külön partíciókra és így még a harmada sem szokott elfogyni.
Nem tudom, hogy mire kell figyelni desktop környezetben.2017, az nem semmi! Én kb. azóta kezdtem el Linux szervereket üzemeltetni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
 - Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest