Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Linux Mint telepítésében 32bites UEFI (Intel Cherrytrail) mellett? Próbáltam már több leírás alapján is (ez, ez, ez), de egyik alapján se sikerül. Egyáltalán a fedorán és debianon kívül van olyan linux distro ami támogatja ezt a felállást? Addig oké. hogy a live-ot bootolhatóvá tudom tenni és telepíteni a rendszert, de utána nem tudom bebootolni, mert nem látja a 32bit-es efi. Egyáltalán érdemes próbálkozni a fedora helyett, vagy maradjak a fedoránál? Nem tudom igazán eldönteni melyik a szimpatikusabb. Teljesítményben van különbség fedora xfce és mint xfce között. Egyenlőre annyi tűnt fel, hogy a mint az nem használ zramot, ez lehet hátrány 2gb ram esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest