- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Korábban írtam, hogy gond van az RX5600XT radeonok működési feszültségeivel, hogy egy kicsit alulfeszeli a kártyát a kernel ami ettől instabil lesz és akkor jön a ring gfx timeout összeomlás...
Miután kiderült az alulfeszelés ténye, gondoltam, hogy ez a probléma forrása de szilveszterkor újraraktam a két érintett gépet és bár a lekérdezett értékek szerint továbbra is alulfeszelik ezeket a kártyákat, de mégsem lehet összeomlasztani GPU-t, mindkét gépem stabil mint a kő.
Ha fogok egy régebbi live ISO-t, azzal bebootolva a gépet pár perc alatt ki tudom nyírni a GPU drivert, csak rá kell engedni a GpuTest progi rgb háromszögét és már jön is a crash 1-2 perc alatt. Ugyanennek a live rendszerne újabb kiadásával ez már nincs meg, stabil a gép. Ahogy több más friss live disztró esetén is.
Arra jutottam, hogy valamikor 2 éve mikor ezeket a gépeket telepítettem, akkor történt valami, ami megmaradt... Ugyanakkor ezek a telepítések Manjaro-k voltak, ami eléggé rolling disztrók, nem tudom hogy tud bármi is megmaradni hosszabb távon... Az egyik gépen egy régebbi telepítésű Mint is van tartaléknak, az alatt is megvolt a driver összeomlás, pedig az is rendszeresen frissítve lett, mindeközben friss Mint ISO-val stabil a gép.
Szóval a szilveszteri EndeavourOS telepítés óta mindkét gépem stabil mint a kő... Ugyanakkor a számok alapján továbbra is egy kicsit alulfeszeli a GPU-kat a kernel.
Ha valakinek van Navi10-es Radeonja (RX5600, 5700 kártyák) és becsatlakozna a vizsgálódásba, akkor itt tud: [link] - az utolsó 1 hónap hozzászólásait nézze meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Battlefield 6
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest