- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #32259 üzenetére
Most először, a bekapcsolás után röviddel, 2D képtartalom mellett is meghalt a... ?vga driver?
Arra mentem be a szobába, hogy pepita képhiba virít a képernyőn fél perccel a boot után. A releváns részekről tettem fel pastebinre: [link]
Röviden, kezdődött egy valamivel:júl 19 17:30:43 kepsz-pc kernel: [drm:amdgpu_job_timedout [amdgpu]] *ERROR* ring gfx_0.0.0 timeout, signaled seq=1309, emitted seq=1311 júl 19 17:30:43 kepsz-pc kernel: [drm:amdgpu_job_timedout [amdgpu]] *ERROR* Process information: process firefox pid 1482 thread firefox:cs0 pid 1660
Ekkor elindul egy gpu reset, de azt hiszem belehalt a reset folyamatba. Aztán pedig újra és újra megpróbálja, de egyszer sem sikerül neki a reset. A pastebin végét levágtam, mert csak ismétlődés volt benne még hosszan.
Van valami ötletetek? Vagy h. kinek kellene jeleznem ezt a gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest