- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oatis
csendes tag
Üdv!
Van egy kis gondom egy SSD-vel és nem tudom hogy kifeküdt, vagy csak én vagyok nagyon kezdő hozzá.
Az ssd-n egy fat32 és egy EXT4 partíció található és nem tudom formázni sehogy. A windows-os partíció szerkesztő kifagy hibaüzenet nélkül, a gparted pedig hibát dob. "Error: can't have a partition outside the disk" A partíció mérete nagyobb mint a lemez méret.
Ezzel az eljárással próbáltam visszaírni a partíció méretét, de sikertelenül. Olyan mintha be sem íródna az új információ.
https://gparted.org/h2-fix-msdos-pt.php#partition-outside-disk
A crystal disk info szerint az ssd kiváló állapotú...
Valami ötlet esetleg a megoldásra?
Próbáltam a testdisk-et és a fixpart-ot is, de velük sem jutottam előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Indulhat a hardverparti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest