- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oatis
csendes tag
Üdv!
Gondoltam megosztom mire jutottam a fagyással, hátha más is jár így. Végül a kubuntu is szépen fagyott, így visszamentem debian 10-re azt 11-re és azt 12-re frissítettem. A 10-es teljesen stabil volt a 4.19.0.17-es kernellel. 11-re upgrade után felkerült egy 5. xxxx verziójú kernel, ezzel nagyon fagyott, majd upgrade után a 12-es feltett egy 6.xxxx verziójú kernelt, ez már ritkábban fagyott, de ez sem lett stabil. Így most jelenleg debian12 van rajta 4-es kernellel indítom, nem a 6-ossal, kde plasma x11 desktoppal, és stabilan megy. -
-
fatpingvin
addikt
memtesttel nem csak magát a memóriát teszteljük, hanem a memóriavezérlőt és a memóriát együtt. simán lehet hogy az előbbivel van gond.
ha a már fagyó rendszert klónoztad át, akkor simán lehet hogy átörökítettél egy bad blockot, ami szépen csendben vált írhatatlanná és így megőrzött valami hibás értéket.
mondom, kezdjük egy memtesttel, illetve az eredeti disk smartctl -a átnézésével. kernel logot verbose-ra állítva is utol lehet érni dolgokat, dmesg-ben is meg tudnak jelenni az ilyen problémák előjelei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest