Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
udvozletem
Van egy Dell 7410-es laptop, WD19 dokkoloval es 2 monitor, kint es bent is. A problemam az, hogy a laptop (es nem a dokkolo, ahogy neztem) nem akar 2 kijelzot kezelni, csak egyet. Felismeri, a preferences-ben is benne van mind a 2 csoda. Felvaltva tudom kezelni, amikor raeroltetem a masodikat, es siam on-olom, akkor az elozo kepe megy el.
Intel iGPU driver a legfrisebb, meg ugy minden is.
20.04 TLS
2x16gb ram
1tb nvme
10.gen i7 CPU
Valami tipp?
Kulso c-s dokkoloval sem akarja az igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kontaktlencse
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Asztalos klub
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest