- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igen. Nekem a W10 VM-ben fut ugyan, de van az a felhasználás, amikor jól jöhet. Mindeközben a ZFS Windows-os portján is dolgoznak állítólag, hogy milyen tempóban, passz.
----------------
10 reallocated sector-om van 2db HDD-n is, a 6-ból.
(5db Seagate NAS, 1db WD Purple).A Seagate-eken 100 lehet ezek száma (legalábbis HDS szerint, de lehet rosszul értelmeztem az oszlopok leíróit), a Purple-ön 200.
Hááát... ééérdekes. De amíg nem szaporodnak, zümmögjenek csak.
Régen volt gyenge minőségű táp miatt is több HDD-vel gondom, mire rájöttem, hogy bakker, mi van, ha táp. Nem gamer config volt, hogy elfogyott erőben, hanem szimplán valami nem volt kerek, kicseréltem (nagyobb VGA miatt) és eltűntek a hibák, én meg pislogtam, ez most mi volt. Aztán raktam csak össze.
De a mostanim egy 500W FSP, VGA elhanyagolható (GF 710), kifogástalan, a NAS vinyók futottak eleget már, ezt tudom, szóval nem lepődök meg, csak ez, hogy bejelzett pár hete és 1 hétig ott volt a 99% aztán visszagyógyult, érdekes jelenség volt. Két manuális scrub-omba került, pusztán intuitív alapon. Egyik a bejelzés után, másik pedig akkor, mikor visszagyógyult (hiszen mindkettő változással jár). Mindkétszer hozta a CKSUM hibát és korrigált is a ZFS.
Jól elvittem a témát, sry mindenkitől. És köszi, hasznos kis duma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest