Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Azért is írtam, hogy ez csak a fantázia szülötte... fogalmam sincs, valóban tudja-e.
Főleg most, hogy egy "zfs crc checksum" keresésre nem pont az jött elő, amire számítottam.
Valahogy nálam a checksum és a CRC eltérő fogalmat takartak eddig, de vagy eleve rosszul tudtam, vagy valamit nagyon megkavart itt valaki...
CRC: rövidebb bájtsorozatokhoz egy-két bájtos ellenőrző összeg, a checksum-ot meg leginkább hosszabb adatok, teljes fájlok hash-elésével kapcsoltam össze (lásd md5sum, sha1sum stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Konzol Screenshot
- Milyen egeret válasszak?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest