- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
vargalex #29516 üzenetére
Persze, azt az egyet ismerik. Azt hiszik, hogy a disztrok full más oprendszerek, mert máshogy néz ki, fingja nincs róla, hogy max. a csomagkezelő a más meg kicsit át van gányolva néhány konfigurációs rész-felület
Tőlem pénteken kértem új VM -et, kifejezetten csakis Ubuntu Server jó. Felhívom, hogy hát mióta idekerültem igyekszem kialakítani valami ökoszisztémát, indokolt, hogy csak Ubuntu jó? - Hát ők megnézték és az támogatja a Dockert meg visszafele is és ők Dockerezni akarnak ezért Ubuntu kell.Mondtam, hogy jól van, akkor kaptok egy szép SLES -t előtelepítve konfigolva saltstack, docker, compose aztán ha az általatok ismert 5 parancs közül egy nem egyezik meg inkább segítek szívesen
Ennél már csak az fájdalmasabb, amikor bármi másra használnak windows servert, mint a buta-user (gonosz vagyok, de értsd: office-böngésző-levelező bajnok) active directory domain controlnak. Arra jó, minden másra teljesen alkalmatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Erősítő, hangfalak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Temu
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest