Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
samujózsi
üzenetére
Ja sry, senki. Soha a büdös életben nem lesz rendes helyen productionben sem rolling sem pedig non-enterprise linux. Egyetlen harmadik út van: saját, belsős disztro

Random mindfuck: tegnap kiadtam egy pacman -Syu -t 2 hónap után. Hát mondjuk úgy, hogy a csomagok számából ítélve már kerestem a boot usb -t chroot -hoz, mire megtaláltam felállt a htpc, az összes kvm vm meg minden. Néztem nagyot
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő