Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Nem azt írtam, hogy garantáltan nem lesz ütközés, hanem hogy „szerintem” nem lesz, és próbáltam megindokolni. Ezek szerint van, tévedtem, beismerem. Próbáltam reagálni a problémádra, mert nem látszott, hogy már kipróbáltad.
Az RO-ként felcsatolt meghajtók mindig szopófaktor, LUKS, LVM, névütközés nélkül is. Általában nem javasolt így csatolni semmit, kivéve, ha nagyon indokolt, hibás fájlrendszer, vagy a célmeghajtón valami kiritikus fontosságú adat van, ami a csatolás nem tehet tönkre, stb.. Először azt hittem, hogy RO alatt itt most ilyen DVD-t vagy hasonlót értesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Call of Duty: Warzone
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Crimson Desert
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest