Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Nem azt írtam, hogy garantáltan nem lesz ütközés, hanem hogy „szerintem” nem lesz, és próbáltam megindokolni. Ezek szerint van, tévedtem, beismerem. Próbáltam reagálni a problémádra, mert nem látszott, hogy már kipróbáltad.
Az RO-ként felcsatolt meghajtók mindig szopófaktor, LUKS, LVM, névütközés nélkül is. Általában nem javasolt így csatolni semmit, kivéve, ha nagyon indokolt, hibás fájlrendszer, vagy a célmeghajtón valami kiritikus fontosságú adat van, ami a csatolás nem tehet tönkre, stb.. Először azt hittem, hogy RO alatt itt most ilyen DVD-t vagy hasonlót értesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest