Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
samujózsi #29205 üzenetére
"Azért az érzed, hogy itt átlaguserről van szó, nem hobbista kernelfejlesztőről?": de itt az alapeszméről van szó.
nem mondtam, hogy hatékonyan fog belenyúlni, nem mondtam, hogy sikeres lesz, azt mondtam, hogy hagyni kell.az opensource és a linux alapeszméje, hogy mindenki buherálhatja. ezt az alapeszmét szerintem helytelen lenne megölni.
az egy másik tészta, hogy a hivatalos kernelbe mi hogyan kerül bele és az is, hogy a júzer saját energiáit vagy másokét hogyan pazarolja. ha be akar menni bekötött szemmel az erdőbe, hagyni kell, hagy menjen. ha koppan, koppan, ez téged ne zavarjon. de lehet, hogy felfedezünk egy új mingót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest