- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ _ _ _ _2 3
tag
Hali!
Van egy kis problémám, semmi komoly, csak valaki betört a Fedora Linuxomra - ez tuti ,DLOM , baromira nem használok semmit azon a gépen, amin garázdálkodás történt, egyszerűen a lakásomba kellene eljutni ehhez, mert anno ezt úgy találtam ki ,hogy egy olyan gépet is használok, ami nem csatlakozik a netre.Újságírással és irodalommal ill. a kettő összefüggéseivel foglalkozom, arra gondoltam ,hogy a négy számból álló root pass-t törték fel ,de ez is lényegtelen, én nem fogom elemezni a kialakult helyzetet, mert a böngésző előzményeimből számomra semmi jogilag vagy egyéb módon releváns következtetés nem vonható le rólam és tevékenységemről ,de szerintem más számára sem. Az előzményből, ami minden bezárással törlésre van állítva mellesleg.
Hogyan? Nos, úgy, hogy fogta és van a Firefoxban a könyvjelző eszköztár és azon bizonyos kereséeimet elkezdte kiemelni, mármint hozzáadott a sorhoz általa kínosnak ítélt tartalmakat ,amit én nem tettem meg, nem volt könyvjelzőm (sírva röhögök ,hogy ebből nekem milyen következtetést kell levonnom, az is lehet, hogy valami 15 éves pattanásos gyerek, nekem ez ugrik be az egész hűdehack bravúriáriákról) aztán megunta. Visszaállítgattam, majd többet nem változott át új indításnál. A gépet egyedül én használom.
Új disztro-t szeretnék Tor-al. 10k fizetek ,ha valaki felteszi nekem 2 gépre, Tails-t néztem ki, de más megoldások is érdekelnek. Jelenleg Fedora 29.-t használok, k*rva sz*ar, 3 zenelejátszót csaptam paffra rajta eddig, csak ,hogy egy dolgot említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest