- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #28442 üzenetére
Ezek a lemezinformációs és lemezbenchmarkos progik pont az a kategória egyébként, ahol egy GUI-s HDS-nek lenne keresni valója, mert eléggé hiány van ezekből Linuxon, csak néhány CLI-s megoldás van. De valahogy HDS-éknek egyáltalán nem prioritás a Linux, a linuxos bináris csak ilyen kísérleti, ezer éves valami, amit nem nagyon fejlesztenek.
Én már a MS-féle DiskSpd-del is próbálkoztam, mert az az alapja a windowsos Crystal Disk Mark-nak, de nem tudtam úgy felparaméterezni, hogy ugyanazokat a kategóriákat mérje.
A Gnome Disks vicc kategória. Hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest