- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán azt szeretnéd hogy Ubuntun a Chrome böngésző legyen, Fedorán meg kávéfőző? Ezzel komolyan nem értem mi bajod.
Itt adtam fel.
Ha valaki eddig nem tudott mondjuk ugyanúgy használni egy böngészőt Fedorán, Ubuntun, Debianon vagy Arch-on eddig, az írjon legyen oly kedvetlen!
A csomagkezelési ismeret logikád is hibás.
Biztosan így van, de ha szerinted a Synaptic meg ezek a valamik ugyanolyanok....... az én hibás logikámmal nézve pont teljesen nem olyanok, bár ha tudod használni Arch-on a synapticot, jó neked.
A runtime-ok foglalnak el több száz MB-ot.
Mi a fenéért rakna fel bárki is több GB-os runtime-okat, ha már egyszer felrakott egy több gigás desktop disztrót, aminek megvan a saját csomagkezelő rendszere GUI-val és CLI-vel is használhatóan. Legyen egy 5. és 6. csomagfelrakó alkalmazás is?
Továbbra is értelmetlennek tartom, persze nem fogod úgysem érteni, mert szerinted eddig nem lehetett ugyanazt az alapprogramot használni minden ismertebb disztrón. Utóbbi 5 év legérdekesebb megjegyzése ez szerintem tőled(#27532) ubyegon2
Itt valamiért plip került a snap szó helyére......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest