Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gt7100
üzenetére
Nekem is van egy J1800 és J1900 "szerverem" is. A cryptsetup benchmark ad egy becslést, hogy milyen sebességgel bírják a titkosítást. Ilyen mértékben nálam nem okoznak gondot. A különbség szerintem nem az ssh-ban keresendő hanem a transfer schemaban. Az scp lineárisan tunkolja át az adatot, az rsync sokkal komolyabb deltákban és diffekben gondolkozik. Nem tartom kizártnak, hogy összességében jobban optimalizált az ssh kapcsolati sajátosságokra. Egyébként helyi hálón gondolom nem feltétlen akarsz mindig titkosítani, én úgy tudom, hogy rsync daemon titkosítás nélkül fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A hónap végén érkezik a The Division: Resurgence
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- További aktív témák...
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest