Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Ahogy nézem igazából 3 fontos dolog van ebben az imageben. A vmilnuz, az initrd és a filesystem.squashfs.
Utóbbi tartalmazza a fájlrendszert. Ezt tölti be a ramba igen, read-writenak (írhatónak).
Namost nekem tulajdonképpen csak az kéne, h kikapcsoláskor mentse bele ebbe a cuccba a módosításokat.
Ez az unionfs számomra ismeretlen... Google sem segített sokat, csak azt tudtam meg, h mi ez. Azt nem, h hogy lehet használni...

Szerk.: ha jól sejtem, akkor a debootsrepre van szükségem az nfs fájlrendszerhez. Na majd holnap kipróbálom!

Ui.: köszi a gyors választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest