- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
Sziasztok.
Áramszünet miatt leállt, és feltételezhetően többször elindult gépben a hdd megadta magát.
A hdd-n volt 3 partició (root ~10gb, swap ~4gb, home ~460gb). Elvileg a swapon kívüliek ext3-ak.Próbálnék valami adatot visszanyerni, a rendszer látja az sdb1, sdb2, sdb5, sdb6-ot (gondolom az sdb5 azért mert extended)
mount -t ext3 /dev/sdb6 /mnt/usbdrivemount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sdb6,
missing codepage or helper program, or other error
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or sodebugfs 1.42.5 (29-Jul-2012)
debugfs: open /dev/sdb6
/dev/sdb6: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while opening filesystem
debugfs: open /dev/sdb1
/dev/sdb1: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while opening filesystemroot@mame:~# fsck /dev/sdb1
fsck from util-linux 2.20.1
e2fsck 1.42.5 (29-Jul-2012)
fsck.ext2: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while trying to open /dev/sdb1
Could this be a zero-length partition?
root@mame:~# fsck /dev/sdb6
fsck from util-linux 2.20.1
e2fsck 1.42.5 (29-Jul-2012)
fsck.ext2: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while trying to open /dev/sdb6
Could this be a zero-length partition?TestDisk 7.0 nem talált partíciót.
badblocks futott 12órán át 7,84%-ig nem talált semmit. sdb1-en (inkább nem futtatom hetekig)Van még amivel próbálkozhatnék? Sérült a superblock? Adatok menthetetlenek?
Valamelyik smart olvasó eszköz (hirens boot cd) 5 reallocated szektort és 2044 bad sectort olvasott ki, és 0%-osnak ítélte a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest